2015 - 12 - 04

BOBBI BROWN!

GRATTIS ZEINEB!
Vi kan med glädje och stolthet berätta att Zeineb som nu går utbildningen hos oss har fått jobb på BOBBI BROWN! Trots två veckor kvar till att vara färdigutbildad makeupartist så fick hon i förrgår besked om att hon fått jobbet! Vi är så stolta!

Redan första dagen när alla får skriva upp sitt mål med att gå utbildningen så var Zeineb, eller ”Zizi” som hon kallas övertygande om hennes mål. – Jag ska jobba för Bobbi Brown, that’s it! Under utbildningen så har målet kvarstått och hon har alltid varit övertygande om att det är dit hon ska.
Vi frågar henne, varför just Bobbi Brown? Hon svarar att hon står för deras vision, det naturliga och enkla, som Bobbi själv. Sedan deras alla färger, att hon har lyckats ta fram alla foundations och concealers.

”The secret to beauty is simple: be who you are. ”
– Bobbi Brown

Zizi gick ner till Bobbi Brown och pratade med personalen, visade sitt intresse och frågade vem hon skulle vända sig till. Hon skickade in sitt CV och för en vecka sedan var hon inne för att köpa en foundation då ansvarig var på plats där. De samtalade och hade en mindre intervju medans hon fick makeup lagd. Chefen var intresserad av Zizi och de bestämde en tid när hon skulle få komma och göra sitt sminkprov, som hon såklart klarade! Trots att hon inte är helt färdig med utbildningen så var detta inte ett problem, hon fick jobbet!!

Det handlar om att tro på sig själv att ha rätt inställning och att våga följa sina mål och drömmar. Vill man så kan man!

IMG_1126