2013 - 05 - 15

Brev från tidigare elever

Hej fina!

Tänkte vänta med att skriva något till er men nu när jag blickar tillbaka på året som har gott så gör jag det med ett stort leende på läpparna och kan inte låta bli att skriva. Ni är en av anledningarna till att jag kan le lite extra stort så här slutet av året, för Ni har hjälpt mig att bygga upp grunden till vägen mot min dröm.
Under dessa 8 veckor har jag växt som person. Det har vart mycket skratt, ”några” tårar, prestations ångest, stress hantering, mycket kvälls meditation, gemenskap, kunskap och kärlek till makeup, förståelse för mode och allt arbete runt den perfekta bilden.
Ni har fått mig att titta på mode och makeup med helt andra ögon.
Trodde aldrig att jag skulle lära mig så mycket på så kort tid. Less is more, tänk utanför boxen, våga och ha ett granskande öga kommer vara ett av mottona som jag tar med mig i min resa.

Jag har nu bara börjat min fantastiska, kreativa och roliga väg och ser fram emot allt den har att erbjuda mig och det tack vare er.
Så med andra ord, TACK för en av de bästa tiderna i mitt liv och för att jag fick lära mig utav er.
Kunde inte ha avslutat mitt år på ett bättre sätt för ni har gjort så att jag kan börja det nya på ett helt fantastiskt vis.
Hoppas på att få samarbeta med er alla en dag.

Kärlek i massor!
Gott Nytt År och God Fortsättning

// Maurene 🙂

Tusen-tack!

Och tack så otroligt mycket för allt! Är så himla nöjd med utbildningen, upplägget, er lärare – ja, allt! Ni överträffade helt klart mina förväntningar (som var skyhöga) !
Jag känner mig så otroligt hungrig och taggad på framtiden! Och mina drömmars mål, sedan flera år tillbaka, känns nu inte längre omöjliga att nå. Ni har hjälpt mig att förstå att med mycket arbete, engagemang, tålamod och vilja så kan man nå sina mål. Och det härliga är, att jag känner att jag verkligen kan sätta upp långsiktiga mål såsom 2,5,10, 20 år framåt. Jag har länge vetat vad jag vill syssla med, men ej vetat hur jag ska ta mig dit.
Jag är så nöjd och glad att efter 8 veckor ha en superbra grund att stå på inom makeup, men även att ni hjälpt oss förstå vilka vägar man kan ta för att arbeta sig dit man vill. Efter 8 veckor känns hela min värld 10 gånger ljusare & jag är 100 gånger säkrare på att det är detta jag arbeta med.
Massa kramar till er alla!
Ha en underbar jul och nyår! Vi ses snart!

Hej Linda, Veronica och världens bästa skola!

Måste börja med att säga hur glad jag blir när jag följer er blogg! När jag ringde ELLE och Cosmoplitan för längesen kunde jag aldrig tro att de skulle ha så rätt. MIKAS make-up academy är helt klart bäst. Jag hoppas ni mår bra och att ni snart ska få ha lite sommarlov 🙂

Igårkväll kom jag på en sak som jag bara kände att jag var tvungen att fråga dig, Linda. Sen jag slutade kursen har jag gjort ett par make-up jobb men inte mer. Du hade så rätt när du sa att om man ska lyckas så måste man verkligen, verkligen brinna för det. Grejen är att just nu brinner jag för något annat lika mycket. Att sälja. Jag älskar konstformen make-up, allt med mode, färg och form. Att få vara kreativ och jobba med detaljer. MEN jag brinner också för att just sälja, psykologin, mötet med människor, drivet, pulsen, att få ge service som människor minns och det där lilla extra. Det är något jag verkligen är grym på.

Jag har fightats med de här tankarna länge nu. Igår slog det mig, Linda, du berättade en gång att du jobbade med Lancome och åkte runt i Sverige. Hur var det? Hur gick du till väga? Är så nyfiken!

Tycker det känns spännande att en utbildning kan leda till nya tankar och banor som man aldrig skulle tänkt sig. När jag ser mitt diplom på väggen (ja, var ju tvungen att skryta med det) så blir jag stolt, varje dag. En vän till mig frågade vad jag hade betalat för kursen. Han hävdade att jag kunde åkt jorden runt för samma summa. Han har säkert rätt. Jag skulle kunna ha gett honom typ 511 anledningar varför jag valde MAKEUP ACADEMY och varför jag fortfarande skulle ha gjort nu i efterhand.

Ingen vet vad som händer i framtiden men oavsett, är jag så otroligt tacksam för ALLT jag har lärt mig hos er. Både jobbiga och roliga saker. Upplevelser jag aldrig glömmer som Fashion week, en kväll på Café Opera med Veronica eller världens gulligaste sms från Linda när jag är på väg hem till Karlskrona i snökaos. Sådana saker går inte att mäta i varken pengar eller kryss i kartboken.
. .
Ni gör ett fantastiskt bra jobb med enoooorrmmmt hjärtvärmande engagemang. Visst har jag lärt mig att göra en snygg sotning men jag har lärt mig ännu mer om mig själv och livet.
Tack fina ni!
STOOOOR kram,
Fanny

Hej finaste Linda!

Hoppas du mår bra!

Vill tala om hur otroligt mycket skolan gett mig! En bättre utbildning finns inte! Och alla positiva ord som florerar om makeupacademy gör att jag känner mig otroligt stolt att fått gå just den:)

Har gjort några fotojobb och reklamjobb och så… och man känner verkligen att man är lite bättre än andra;) Tack vare er!
Nu har jag även fått ett tv -serie- jobb , där jag ska assa en kvinna med hår och smink fram tom midsommar! och ha hand om birollerna+vara på inspelningsplats med ett skarpt öga. En tv-serie med Robert Gustavsson i 10 avsnitt:) ska bli jätteskoj! + Att en filmbolag har hört av sig, där dom vill att jag ska ha hand om Jonas Karlssons smink under en hel inspelningsperiod i Gbg efter midsommar:) Spännande!:)

Hoppas allt går bra med nya eleverna!
Jag saknar er och skolan, så jag kommer snart och hälsar på!

Ge Veronica en stor puss och en till dig med!

Pussåkram

Conny

Hej på er,

Hoppas att allt är bra med er båda.
Ville bara säga tack för bilderna ni skickat… jag är supernöjd!
Och det är tack vara er, ni är världens bästa lärare 🙂

Jag saknar skolan, klassen, make-up och Stockholm såååå!
Hoppas vi ses någon gång snart, ta hand om er.
Kramar Sandra Carlsson